U Kino Krk stiže Creed III, Sigurno mjesto i Dogtanian and the Three Muskehounds

U Kino Krk i ovoga tjedna stižu tri atraktivna naslova, među kojima i sportska drama Creed III, redateljski prvijenac Michaela B. Jordana koji se vraća kao Adonis Creed u trećem dijelu poznate boksačke franšize.

Kao i uvijek, ulaznice su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se mogu nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Evo rasporeda:

ČETVRTAK – 02.03.2023 u 19:00

CREED 3

IZVORNO IME: Creed III
REDATELJ: Michael B. Jordan | ŽANR: sportska drama
ULOGE: Michael B. Jordan, Jonathan Majors, Tessa Thompson
TRAJANJE FILMA: 116 min | GODINA: 2023 | DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA:
.Nakon uspjeha u svijetu boksa, Adonis Creed napreduje i u karijeri i u porodičnom životu. Kada se nakon odslužene zatvorske kazne pojavi njegov prijatelj iz djetinjstva, i nekadašnje boksačko čudo, Damian (Jonathan Majors) će zaželjeti priliku u ringu. Sučeljavanje bivših prijatelja više je od obične tučnjave. Kako bi poravnao račune, Adonis mora staviti svoju budućnost na kocku kako bi se borio protiv Damiana – borca koji nema što izgubiti.

PETAK – 03.03.2023 u 19:00

SIGURNO MJESTO

Originalni naslov: Sigurno mjesto
Dužina filma: 102 minuta(e)
Žanr: drama
Glumci: Snježana Sinovčić Šiškov, Goran Marković, Juraj Lerotić
Redatelj: Juraj Lerotić
Distribucija: Hulahop

SADRŽAJ
Njihov život mijenja se iz temelja, kao da su uvučeni u rat nevidljiv svima ostalima. Radnja se zbiva unutar kratkog perioda i reducirana je na ono najakutnije – spasiti bližnjega. Sigurno mjesto temelji se na osobnom iskustvu autora Jurja Lerotića, koji u filmu igra i glavnu ulogu.

SUBOTA – 04.03.2023 u 12:00

P’ASTANIAN i 3 NJUŠKETIRA

IZVORNO IME: Dogtanian and the Three Muskehounds
REDATELJ: Toni Garcia | ŽANR: animirani
ULOGE: Ronald Žlabur, Ervin Baučić, Slavko Juraga, Aleksandar Cvjetković, Ana Magud
TRAJANJE FILMA: 89 min | GODINA: 2023 | DRŽAVA: Španjolska

SADRŽAJ FILMA:
Temeljena na slavnom romanu Tri mušketira i smještena u 17. stoljeće, ova nevjerojatna animirana avantura prati mladog štenca P’Astaniana koji putuje u velebni Pariz i nada se da će ispuniti svoj san da postane jedan od slavnih zaštitnika kralja.

P’Astanian je mladi mačevalac koji sanja pridružiti se legendarnim Njušketirima. Nakon što je dokazao svoje vještine i stekao njihovo povjerenje, on i Njušketiri moraju obraniti kralja od tajne zavjere zlog kardinala koji želi preuzeti vlast. Budući da nitko drugi ne može spasiti situaciju, P’Astanian i njegovi novostečeni prijatelji, talentirani mačevaoci, kreću u avanturu kako bi bili spasili kralja i oslobodili regiju.

error: Content is protected !!