Marketing

Digitalno oglašavanje najbrže je rastuća grana marketinga, koja tradicionalne oblike oglašavanja nadmašuje direktnim pristupom klijentima, mogućnošću multimedijalnog predstavljanja na više platformi i cijenom koja donosi najpovoljniji omjer troška i dosega poruke.

No, to već znate, jer inače ne biste bili ovdje i interesirali se o opcijama oglašavanja na portalu Bodulija.net. Ono što možda ne znate su različite mogućnosti oglašavanja koje su vam na raspolaganju, a koje najbolje djeluju u sinergiji.

  • Reklamni banneri – rotirajući slikovni oglasi s poveznicom na stranice oglašivača nude visoku vidljivost jer se pojavljuju na svim stranicama. Dostupni su u različitim formatima i na različitim pozicijama (slika ispod), o čemu ovisi i njihova cijena.
  • Promotivni tekstovi – Urednički obrađeni materijali (tekst, fotografije, video-prilozi) koji predstavljaju oglašivača i njegovu ponudu.
  • Angažman na društvenim mrežama – Promocija putem stranica portala Bodulija na Facebooku i drugim društvenim mrežama, uz amplifikaciju na povezanim stranicama.
  • Sponzorirane fotogalerije i video-prilozi – Umetanje oglasa u video-priloge ili fotogalerije omogućuje mu maksimalnu vidljivost.

Za sve informacije o portalu, čitanosti, dodatnim mogućnostima oglašavanja, cijenama i popustima, kontaktirajte nas putem e-mail adrese.

error: Content is protected !!