Loše vrijeme odgodilo koncert u Šilu i otkazalo predstavu Grimmix u Krku

Svi posjetitelji koji su ulaznice za predstavu Grimmix već prethodno kupili u Galeriji Decumanus, ondje, u njezino redovno radno vrijeme mogu ostvariti povrat novca, uz obvezno predočenje kupljenih ulaznica.

Za danas najavljeni koncert slovenskog dua Igor Bezget (gitare, oud) & Nikola Matošić (kontrabas) koji se trebao održati u Šilu, radi najavljenog lošeg vremena odgođen za sutra, utorak 4. kolovoza 2020. te će se održati u obližnjem Dobrinju na Placi.

Program koncerta čine potpuno nove skladbe iz ciklusa „Plava riba“, namjenski napisane i sada premijerno izvođene na ovom njihovom kratkom hrvatskom gostovanju.

Poznati slovenski jazz glazbenici Igor Bezget i Nikola Matošić surađuju još od 1996. godine u Igor Bezget Triju kada su sa bubnjarem Gašperom Bertonceljem 1997. snimili CD Sensor. Trio je 2000. g. bio osnova za prateće sastave Zorana Predina „Orkester Adijo pamet“ i „The Gypsy Swing Band“, a preko te suradnje i čestim koncertima u Rijeci, Opatiji, Zagrebu… su i najpoznatiji hrvatskoj publici. Matošićeva diskografija broji barem 18 cd-a, a Bezget tvrdi da je potpisan na više od 100 glazbenih projekata. Posebnu draž i ekskluzivnost ovom njihovom hrvatskom gostovanju daje činjenica da oni nakon 24 godine suradnje u sklopu novog projekta po prvi put nastupaju kao duo.

Centar za kulturu Grada Krka obavještava pak kako se dječja predstava Grimmix, Kerekesh teatra, koja se u sklopu programa 64. Ljetnih priredbi trebala održati u ponedjeljak, 03. kolovoza 2020. godine, OTKAZUJE, zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih prilika.

Svi posjetitelji koji su ulaznice već prethodno kupili u Galeriji Decumanus, ondje, u njezino redovno radno vrijeme (pon. – sub. 10.00 – 12.00; 19.00 – 22.00), mogu ostvariti povrat novca, ali uz obvezno predočenje kupljenih ulaznica. Za sve ostale informacije možete se javiti Centru za kulturu Grada Krka, i to telefonom na: 051 220 041.

error: Content is protected !!