Baška, Krk i Omišalj u konkurenciji za najljepši hrvatski advent – evo gdje možete glasati za svog favorita

Najljepši advent u četiri kategorije izabrat će čitatelji svojim lajkovima na FB stranici portala Gradonacelnik.hr

Čak tri krčka adventa našla su se u konkurenciji za titulu naljepšeg hrvatskog adventa, u izboru portala Gradonacelnik.hr i pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta. U izboru za laskavu titulu ove godine sudjeluju 53 grada i 19 općina, a biraju se najljepši adventi u kategorijama velikih, srednjih i malih gradova te najljepši advent u općinama.

“Na ovaj način želimo omogućiti i malim i srednjim gradovima da svoj trud, kreativnost i ulaganja u adventsko uređenje okite pobjedničkom titulom što je, realno, teško moguće u konkurenciji s velikim gradovima”, poručuju organizatori.

Za titulu najljepšeg adventa u kategoriji malih gradova (do 10 tisuća stanovnika) natječu se, tako Belišće, Cres, Crikvenica, Čabar, Čazma, Delnice, Hvar, Ilok, Komiža, Krk, Lepoglava, Novi Vinodolski, Opuzen, Otočac, Pleternica, Slunj, Trilj, Valpovo, Zlatar i Županja.

U utrci za naslov najljepšeg adventa u općinama su općine Baška, Bibinje, Čavle, Dubrava, Ernestinovo, Farkaševac, Jasenice, Kloštar Podravski, Kršan, Lekenik, Lovran, Mače, Marija Bistrica, Medulin, Motovun, Omišalj, Štrigova, Velika i Zlatar Bistrica.

Slike svih advenata objavljene su na FB stranici portala, na kojoj do 5. siječnja u podne možete lajkati svoje favorite i tako im pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru FB publike. Pobjednike sve četiri kategorije organizatori će proglasiti 5. siječnja.

Za Krk možete glasati OVDJE:

Za Bašku možete glasati OVDJE:

Za Omišalj možete glasati OVDJE:

 

error: Content is protected !!