VIDEO Psovka, satira, piva i kapula: Koncert za žlice i gitaru do suza nasmijao Dobrinjce

Uz odlično pogođenu mjeru za psovku, lijepo zapakirane šarene laži i nezgodne Meksikanke, u Dobrinju je sinoć bilo pregršt smijeha, a dio atmosfere donosimo i u video prilogu

Sarkazam, smijeh, psovka – Žlica & gitara! Jedinstveni “koncert”, odnosno kabaret s potpisom autorskog tima Nikole Nedića i Marija Joveva ispunio je trg u Dobrinju mnoštvom gledatelja svih dobi, zahvaljujući jedinstvenom, trubadurskom nastupu mladog glumačkog dvojca koji u gotovo sat i pol, uz mortadelu, kapulu, pivu i pinku kruha, nikoga i ništa nisu (po)štedjeli.

Uz zvuke gitare, mandoline i dviju kuhinjskih žlica Mario i Nikola su publici na pladnju ponudili satiričan i iznimno duhovih osvrt na sve aktualne hrvatske probleme, od kriminala i korupcije do pandemije i iseljavanja, ali i osobnih zgoda i nezgoda u kojima su se neki više, a neki manje prepoznali.

Uz odlično pogođenu mjeru za psovku, lijepo zapakirane šarene laži i nezgodne Meksikanke, u Dobrinju je sinoć bilo pregršt smijeha, a dio atmosfere donosimo i u našim video prilozima.

error: Content is protected !!