Streličari krčkog kluba Maura kal iz Varaždina se vratili s tri medalje

Natjecanju je pristupilo šest streličara krčkoga kluba Maura kal. Nekima je ovo bio prvi nastup na službenom turniru, a neki su usprkos tome osvojili i prvu medalju

Nakon (pre)duge pauze krčki streličari nastupili su na streličarskom turniru, javljaju na svojim stranicama streličari krčkog kluba Maura Kal, koji su svoj prvi turnir vanjske sezone odradili ove nedjelje u Varaždinu.

Natjecanju je pristupilo šest streličara krčkoga kluba Maura kal. Nekima je ovo bio prvi nastup na službenom turniru, a neki su usprkos tome osvojili i prvu medalju: naša Taisha Kalajdžić okitila se zlatnom medaljom u kategoriji djevojčica do 12 godina na golome luku. U kategoriji seniorki dugog luka Marta Matić osvojila je treće mjesto, a Marijana Sindičić Baotić drugo mjesto.

“U zadnjoj seriji natjecanja kiša je prestala oklijevati i počastila nas kratkim pljuskom, no sivi oblaci nisu pokvarili naše raspoloženje. Nadamo se da je ovo početak aktivne natjecateljske sezone te da ćemo putovati lijepom našom i nastaviti se družiti i razmjenjivati iskustva s ostatkom streličarske zajednice”, kažu iz kluba.

Foto: Maura kal/FB
error: Content is protected !!