FOTO/VIDEO Nogometna Bodulija: Malinska je uvijek bila uz nogomet i NK Krk

Autor: Anto Ravlić

Karavana NK Krka stigla je na rivu u Malinsku, s predsjednikom Šikljanom, trenerom Kraljićem, prvotimcima i mladim nogometašima

Nogometna Bodulija stigla je u Malinsku. Nakon druženja s loptom i NK Krkom na rivi u Krku, nogometna karavana NK Krka stigla je na rivu u Malinsku. U mjesto u kojem mladost sanja o dresu Krka i navija za trećeligaša s otoka.

Na rivi su nogomet zaigrali prvotimci Krka s mladim i malim nogometašima Krka. Rezultat u drugom planu. Bitna je promocija NK Krka i nogometa. U mladim uzrastima Krka nogomet igra 200 djece, a (dostižan) cilj je 250 djece.

Nazočnima su se obratili ambiciozni predsjednik Krka Denis Šikljan koji svoj klub želi vidjeti u jedinstvenoj trećoj ligi, a potom i u drugoj i trener prve ekipe Damir Kraljić. Dobrodošlicu je nogometašima poželio i načelnik Općine Malinska-Dubašnica Robert Anton Kraljić koji je dao podršku razvoju nogometa i planovima Krka te najavio da će Općina i dalje biti uz klub i nogometnu mladost otoka.

Sljedeća postaja Nogometne Bodulije je Dobrinj. Jer nogomet nije samo igra, nisu samo rezultati, pobjede i golovi, nogomet je dio društva. Nogomet je dio otoka Krka.

 

error: Content is protected !!