Brani titulu: Krk treću godinu za redom u finalu izbora za najbolji hrvatski grad

Trenutno su poznati finalisti u pet od ukupno sedam kategorija, a nagrade će biti dodijeljene 21. listopada u Novom Vinodolskom

Četvrtu godinu za redom Jutarnji list, portal Gradonačelnik.hr i agencija Ipsos organiziraju izbor najboljih hrvatskih gradova u različitim kategorijama, a ove godine grad Krk po treći će put braniti titulu najboljeg malog grada za život. Osim u ovoj kategoriji, Krk se za pobjedu bori i u kategoriji “Gospodarstvo” i “Obrazovanje i mladi”, odnosno u tri od ukupno sedam kategorija izbora najboljih gradova, piše portal Gradonačelnik.hr.

Ove se godine po prvi put dodjeljuje i priznanje gradu koji je, prema kriterijima organizatora, postigao najveći napredak u osiguranju kvalitete života svojih stanovnika.

U kategoriji “Gospodarstvo” Krku su konkurenti Hvar, Komiža, Mali Lošinj i Varaždinske Toplice, dok mu u kategoriji “Obrazovanje i mladi” konkuriraju Buje, Cres, Komiža i Novigrad. Kao nositelju titule najboljeg malog grada za život, Krku će izazivači biti Novigrad, Mali Lošinj, Supetar i Rab.

Trenutno su poznati finalisti u pet od ukupno sedam kategorija, a nagrade će biti dodijeljene 21. listopada u Novom Vinodolskom. Kriteriji i detalji natječaja objavljeni su na portalu Gradonačelnik.hr.

error: Content is protected !!