Traži se nečovjek koji je kod Malinske tek rođenog mačića izbacio kroz prozor auta u vožnji. Jeste li ga vidjeli?

“Ako netko zna nešto o počinitelju neka se javi u inbox”, mole volonteri, nadajući se da će mačić preživjeti, a počinitelja snaći primjerena kazna.

“Kad dođeš u divljinu, divlja životinja te ubije jer je gladna, jer joj diraš mladunče ili čuva svoj teritorij. Kada dođeš u civilizaciju možeš vidjeti kako čovjek (vrhunac evolucije), baca mače kroz prozor iz auta u vožnji”, napisali su, u nevjerici, članovi Udruge za spašavanje životinja Felix – otok Krk na svojoj Facebook stranici.

“E pa to je doživjela gospođa, jučer, na potezu Malinska-Krk. Gospođa je mače pokupila i stavila ga u kutiju. Mače je staro 8-10 dana, i naravno da je u lošem stanju i još ima ozljede od leta kroz prozor na tlo. Naše volonterke Astrid i Zoja su otišle po mače. Sad je kod Zoje. Prognoze nisu dobre, ali makar joj srce pucalo, Zoja će napraviti sve u svojoj moći za ovog mališu. Ako netko zna nešto o počinitelju neka se javi u inbox”, mole volonteri, nadajući se da će mačić preživjeti, a počinitelja snaći zaslužena kazna.

Foto: Udruga Felix/Facebook
error: Content is protected !!