Vila Rova slavi 25 godina postojanja uz nove gastro delicije: “Želimo ostati jedan od najboljih malih hotela Kvarnera”

„Današnja Vila Rova rezultat je dugogodišnjeg i predanog rada te posvećenosti naših života turizmu. Ponosni smo na prvih 25 godina, a želja nam je osluškujući potrebe i želje gostiju ostati jedan od  ponajboljih malih obiteljskih hotela na Kvarneru“, ističu vlasnici, Ivica i Slavica Krnčević

Vila Rova je prvi objekt u istoimenoj uvali

Ove godine hotel Vila Rova slavi 25. godina postojanja. Primjer kvalitete u turizmu svakako je ovaj mali luksuzni hotel na samome moru koji svoj poslovni put gradi od 1996. godine.

Vila Rova je prvi objekt u uvali Rova, omiljenoj elitnoj uvali u Malinskoj. Tada počinje kao pansion najviše kategorije, zatim se kategorizira kao hotel, te 2015. sveobuhvatno renovira.

Danas, sa 4 zvjezdice, hotel Vila Rova primjer je održivog rasta u turizmu koji drži korak s modernim trendovima i zahtjevima gostiju. Tako gosti danas mogu odmoriti u modernim hotelskim sobama s pogledom na more, uživati na ležaljkama u privatnom masliniku hotela tik uz more, zaplivati u grijanom bazenu, te odmoriti duh i tijelo u Wellness & Spa Vila Rova.

Svaki dobar odmor prati i odlična gastronomska ponuda. Gosti hotela, kao i vanjski gosti mogu uživati u modernom mediteranskom restoranu Vila Rova ili u Rova Bistro & Beach baru na samome moru.

Godinama oaza za privatan i siguran odmor gostiju, hotel ima najviše gostiju iz Njemačke, Austrije, Italije i Slovenije, no posljednjih godina bilježi se i rast dolazaka domaćih gostiju, ponajprije iz Zagreba. To zasigurno veseli vlasnike, obitelj Krnčević, kojima je oduševljen gost misao vodilja kod donošenja svih poslovnih odluka.

„Današnja Vila Rova rezultat je dugogodišnjeg i predanog rada te posvećenosti naših života turizmu. Ponosni smo na prvih 25 godina, a želja nam je osluškujući potrebe i želje gostiju ostati jedan od  ponajboljih malih obiteljskih hotela na Kvarneru“, ističu vlasnici, Ivica i Slavica Krnčević.

Maleni hotel znači i dobro poznavanje svih gostiju, odmor u miru bez gužvi, te mogućnost pružanja personalizirane usluge na što su gosti s godinama navikli pa se zato redovito i vraćaju. Visoke ocjene na portalima za rezervaciju smještaja jamče zadovoljstvo boravka svakome gostu.

Gošća Kathrin iz Austrije godinama je gost hotela Vila Rova: „Ovo je odmor po mjeri čovjeka, mjesto gdje mogu uživati u prirodnim ljepotama otoka Krka, šetati, plivati i biciklirati. Hotel Vila Rova je hotel kojem se uvijek rado vraćam zbog prekrasne lokacije na samome moru, vrhunske usluge, dobre hrane i divnih domaćina i osoblja.“

Kako bi proslavila 25 godina postojanja, Vila Rova s ponosom predstavlja nova jela restorana Vila Rova koji je otvoren i za vanjske goste. Nova jela inspirirana su prošlošću i tradicijom, ali izvedena na moderan način. Jedno od najtraženijih jela svakako su šurlice s motarom i dimljenim dagnjama koje su neizostavno toplo predjelo prilikom posjete restoranu.

Čestitamo veliki jubilej i želimo da Vila Rova i idućih 25 godina bude ponosni primjer kvalitete u turizmu!

error: Content is protected !!