Marko Komesarović prvi je vatrogasac u povijesti DVD-a Njivice koji je do 65. godine života bio pripadnik operativnog sastava DVD-a

“U proteklih 30 godina posvetio je puno vremena i rada u našem DVD-u te mu se za sve nesebično podijeljene trenutke zahvaljuju sve kolegice i kolege vatrogasci DVD-a Njivice”

Vatrogasci DVD-a Njivice ovoga su petka organizirali proslavu uz prigodan poklon u čast dragom kolegi Marku Komesaroviću koji je napunio 65 godina i time postao prvi vatrogasac u povijesti DVD-a Njivice koji je sve do 65. godine života bio pripadnik operativnog sastava DVD-a. Iako on kaže da bi mogao biti operativac barem još dvije godine, zakonom to nije moguće.

Marko je član DVD-a Njivice od 1993. godine te je od tada operativni član, a tokom svog članstva obnašao je i dužnost zamjenika zapovjednika duži niz godina, a trenutno obnaša dužnost zamjenika predsjednika te je ujedno i član Upravnog odbora društva.

“U proteklih 30 godina posvetio je puno vremena i rada našem DVD-u te mu se za sve nesebično podijeljene trenutke zahvaljuju sve kolegice i kolege vatrogasci DVD-a Njivice uz želju da provedemo svi skupa još puno lijepih trenutaka i godina u radu Društva”, kažu iz DVD-a Njivice.

Foto: FB/DVD Njivice

 

error: Content is protected !!