FOTO/VIDEO RokOtok je u Puntu doživio svoj grand finale, stotine mališana dobilo je najljepši poklon

RokOtok je u Puntu došao svome kraju, ali za nadati se da je ideja tek počela živjeti u nekim novim, dječjim srcima, i da će se poput valova proširiti po čitavom svijetu

Slavljenički, edukativno, zabavno i emotivno – najljepša priča ljeta završila je na najljepši mogući način, uz stotine dječjih osmijeha i Domagoja Jakopovića Ribafisha koji doista ima razloga biti ponosan na učinjeno. Ono što je započelo kao ispunjenje obećanja danog jednom posebnom dječaku koji je s ocem planirao obići svih 50 hrvatskih nastanjenih otoka, pretvorilo se u putovanje kroz valove, uspone, padove i sjećanja, ali i kroz nove uspomene za tisuće mališana i njihovih roditelja što ih je RokOtok dotaknuo na svom putu.

Na kraju finalne dionice, one simbolične između Košljuna i Punta, Ribafisha i njegovu ekipu koja ga sve vrijeme vjerno prati gromoglasnim pljeskom dočekala je puna puntarska riva. Uz neizostavan razgovor o važnosti obitelji, čuvanja prirode i mora, o prijateljstvu, odrastanju i roditeljima, svi su mališani dobili poklone – lopte, zemljopisne karte, vrećice za otpad i jednu sasvim posebnu knjigu – ali i najveći poklon koji nije opipljiv, ali će ga zasigurno čuvati u srcu.

RokOtok je u Puntu završio, ali za nadati se da je ideja tek počela živjeti u nekim novim, dječjim srcima, i da će se poput valova proširiti po čitavom svijetu.

Foto: Marijan Milotić

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!