Kino Krk: Inspektor Brk i zagonetni slučaj; Igre gladi: Balada pjevica i zmija

Cijena ulaznice za projekcije u Kinu Krk iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, no mogu se nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije

Program Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) nastavlja se u subotu, 18. studenog 2023. godine, s početkom u 10.00 sati, animiranom avanturom Inspektor Brk i zagonetni slučaj (Inspector Sun and the Curse of the Black Widow) redatelja Julia Sotoa Gúrpidea, za kojom istog dana, u 20.00 sati, slijedi akcijska avantura Igre gladi: Balada pjevica i zmija (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) Francisa Lawrencea.

Cijena ulaznice za projekcije u Kinu Krk iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, no mogu se nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Inspektor Brk i zagonetni slučaj

Originalni naslov: Inspector Sun and the Curse of the Black Widow
Redatelj: Julio Soto Gúrpide | ŽANR: animirani
Trajanje: 88 min

Zamislite svijet kukaca u kojem su pauci policajci. Predstavljamo vam do sada neviđen svijet kukaca, originalnog dizajna i neograničenog smisla za humor… i jedan klasičan zaplet u stilu Agathe Christie!

Radnja se odvija tridesetih godina prošlog stoljeća na hidroavionu tijekom leta između Šangaja i San Francisca. Dok ljudi zauzimaju putničku kabinu,a ispod podova i tereta, trup je uređen poput luksuznog broda za kukce.

Nakon večere počinjen je zločin: moćni Bugsy Spindlethorp je ubijen, ostavljajući nevjerojatno lijepu Arabellu crnu udovicu – udovicom. Inspektor Brk, tvrdi profesionalac, zajedno s mladom vježbenicom Janey istražuje zločin. Suočavaju se s različitim neprijateljima, moćnim zločincima i jednim megalomanskim skakavcem koji planira izgladniti čovječanstvo uništavanjem njihovih usjeva i drugih izvora hrane, kontrolirajući mutantski super roj.

Igre gladi: Balada pjevica i zmija

Originalni naslov: The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
Dužina filma: 165 minuta
Žanr: akcija, avantura, drama
Glumci: Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Viola Davis, Rachel Zegler, Peter Dinklage
Redatelj: Francis Lawrence

Ovo su desete Igre gladi, smještene 64 godine prije prvog filma. Lucy Gray Baird predstavlja siromašni Okrug 12, a 18-godišnji Coriolanus Snow je njezin mentor. Izgledi su protiv njega, Lucy ne predviđaju pobjedu, ali nakon što prkosnom pjesmom tijekom ceremonije žetve uspije zaokupiti pažnju cijelog Panema, Snow pomisli da bi možda mogao okrenuti šanse u njihovu korist.

Ujedinjujući svoju teatralnost i novootkrivenu političku mudrost, Snow i Lucy utrkuju se s vremenom kako bi preživjeli i otkrili tko je pjevica, a tko zmija.

 

error: Content is protected !!