Karmen Šajatović ostala bez repasaža na Balkanskom prvenstvu, danas na rasporedu muške borbe

Gledala sam protivnice, dosta su snažne i jake, ali vjerujem da bi ih ja mogla pobijediti, ali evo za jedan bod razlike sam izgubila, poručila je Karmen

Jučer, prvog dana Balkanskog prvenstva u Crnoj Gori, boje naše Države branila je članica Karate kluba Krk Croatia Karmen Šajatović u kategoriji djevojčice 10. god + 40kg.

U prvoj borbi Karmen se sjajno postavila i uspijeva pobijediti predstavnicu BiH s rezultatom 4:3, dok u drugoj borbi, iako kreće s vodstvom Karmen gubi s bodovnom razlikom od 3:2, te biva zaustavljena od predstavnice Crne Gore. Na žalost nije uspjela ući u repasaž i boriti se za 3. mjesto, ali je svakako pokazala da zaslužuje biti dio jednog ovako velikog natjecanja.

– Jučer sam pristupila na Balkanskom prvenstvu u Baru, bilo mi je super, fenomenalno. Imala sam tešku kategoriju. Evo prvu sam borbu uspjela pobijediti, a drugu borbu sam nažalost izgubila. Malo jesam tužna, ali sam zadovoljna što sam pristupila BP i zadovoljna sam sa svojim uspjehom, jedan mi je bod falio da ostvarim pobjedu u drugoj borbi, ali nažalost nisam. Gledala sam protivnice, dosta su snažne i jake, ali vjerujem da bi ih ja mogla pobijediti, ali evo za jedan bod razlike sam izgubila, poručila je Karmen nakon što su se jučerašnji dojmovi slegnuli.

Danas je drugi dan BP u kojem će Karmen uz trenera Viktora bodriti naše dečke koji će se pokušati izboriti za čim bolji plasman.

 

error: Content is protected !!