Krčki SK Maura kal po prvi put domaćin službenog sportskog natjecanja

“Pozivamo sugrađane da u subotu dođu na pomoćni teren NK Krk, pogledati streličarski turnir, upoznati najmlađe vrhunske streličare iz Hrvatske i inozemstva, i dati podršku našim otočanima”

Streličarski klub Maura kal po prvi je put domaćin službenog sportskog natjecanja. U 17 godina, koliko Klub uspješno djeluje, mnogo je medalja i naslova osvojeno a broj članova koji su prošli kroz Klub odavno je troznamenkast.

Ove će se subote, 23. rujna članovi Kluba okušati i u organizaciji turnira. Finale Kupa mladih, koje Klub organizira u suradnji sa Streličarskim savezom Zagrebačke županije, uvršteno je u kalendar Hrvatskog streličarskog saveza.

“Pozivamo sugrađane da u subotu dođu na pomoćni teren NK Krk, pogledati streličarski turnir, upoznati najmlađe vrhunske streličare iz Hrvatske i inozemstva, i dati podršku našim otočanima”, kaže Marta Matić, predsjednica SK Maura kal.

Program otvorenja turnira, uz nastup mažoretkinja i pozdrav gradonačelnika na rasporedu je u 9:30 sati, a najnapetiji dio turnira – eliminacijski mečevi – očekuje se oko 13:30 sati.

Ovo natjecanje za mlade streličare do 15 godina podržava Ministarstvo turizma i sporta te Turistička zajednica grada Krka, Vecla i PZ Gospoja.

error: Content is protected !!