Malinska Walk & Taste donosi još jedno gastronomsko i kulturno iskustvo

U navedenom razdoblju posjetitelji mogu okusiti lokalne specijalitete poput jela od sira i skute, janjetine, šurlica, vina s područja Kvarnera te drugih delicija, a organizirani su i izleti.

U novom gastronomskom i kulturnom iskustvu, jedinstvenom na otoku Krku i na Kvarneru, zbog kojeg je Malinska zasjala u kulinarskom i enološkom smislu možete guštati još danas. Riječ je o projektu Malinska Walk & Taste koji uključuje degustacije lokalnih specijaliteta, vođene gastro izlete, promociju lokalne hrane i kvarnerskih vina uz prigodni zabavni program.

Malinska Walk & Taste projekt je TZO Malinska-Dubašnica u koji se je uključilo 12 lokalnih ugostiteljskih objekata i naravno Interpretacijski centar maritimne baštine – DUBoak. Projekt je započeo sa Sensom, koja se u Malinskoj tradicionalno održava na blagdan Uzašašća, a traje sve do kraja Miće regate – izborne regate u klasi optimist, u kojoj će sudjelovati 80-tak najboljih hrvatskih jedriličara.

U navedenom razdoblju posjetitelji mogu okusiti lokalne specijalitete poput jela od sira i skute, janjetine, šurlica, vina s područja Kvarnera te drugih delicija, a organizirani su i izleti.

Polasci za Walk & Taste organizirani su u subotu, 27. svibnja, ispred Interpretacijskog centra maritimne baštine, na adresi Obala 21b, 51511 Malinska u sljedećim terminima: od 12 do 14 sati, zatim od 14:30 do 16:30 sati te od 17 do 19 sati. Cijena karte odnosno izleta iznosi 30,00 € po osobi, a u cijenu je uključeno: poklon vrećica dobrodošlice, tri degustacije otočkih specijaliteta uparenih s vinom, vodič, ulaznica i vođeni razgled Interpretacijskog centra maritimne baštine – DUBoak, transport turističkim vlakićem te voucher za kupnju vina iz asortimana udruge Vina Kvarnera po promotivnoj cijeni. Također organizirana je degustacija pod nazivom Okusi Kvarnera, koja se održava ispred Interpretacijskog centra maritimne baštine, u razdoblju od 19 do 23 sati. Degustacija Okusi Kvarnera uključuje degustaciju vinskih sorti uparenih s gastro kreacijama Masterchefa Časlava Matijevića po promotivnim cijenama uz nastup Iman acoustic tria.

Također, uz predočenje potvrde o konzumaciji odnosno računa iz ugostiteljskih objekata uključenih u projekt Malinska Walk & Taste, gosti mogu ostvariti pogodnost kupnje kvarnerskih vina po promotivnoj cijeni od 5,00 € po boci.

Detalje provjerite OVDJE.

error: Content is protected !!