Grad Krk i plaža Redagara u top 6 svjetskih pet friendly destinacija prema izboru korisnika Booking.coma

Osim Krka, na Bookingovom popisu najboljih pet friendly svjetskih destinacija našli su se i SAD, Njemačka, Francuska, Italija i Španjolska

Među 28 milijuna turističkih oglasa i preko 152 tisuće svjetskih destinacija, u istraživanju koje je proveo Booking.com, korisnici ove turističke platforme odabrali su najbolje svjetske pet friendly destinacije. Na tu se laskavu listu upisao i grad Krk, koji po mišljenju tisuća svjetskih putnika predstavlja jedno od najljepših mjesta na svijetu gdje možete prošetati svog kućnog ljubimca.

“Za putnike koji traže otočnu avanturu, Krk u Hrvatskoj jedan je od najpopularnijih odabira Bookingovih korisnika za šenje s njihovim četveronožnim ljubimcima. Uz tako prelijepe pozadinske vizure, nije teško shvatiti zašto. Ovaj divan grad dijeli ime sa samim otokom i ujedno je i jedan od najstarijih na Jadranu. Plaža za pse Redagara u neposrednoj je blizini glavne gradske plaže, savršena za kupanje u društvu četveronožnih prijatelja”, kažu na Bookingu preporučujući Krk Preminum Camping Resort by Valamar za odabir putnicima koji u Krk dolaze s kućnim ljubimcima.

Osim Krka, na Bookingovom popisu najboljih pet friendly svjetskih destinacija našli su se i SAD, Njemačka, Francuska, Italija i Španjolska.

error: Content is protected !!