Projekt “Safe Stay in Croatia”: Evo kako sudjelovati

Preporučuje se oznake koristiti na uočljivom mjestu (ulaznim vratima, na recepciji i sl.) kako bi gostima bilo vidljivo da upravo Vaš objekt poštuje propisane Protokole za siguran boravak u Hrvatskoj.

Hrvatska je zbog izrazito dobrih epidemioloških prilika tijekom protekle godine prepoznata kao sigurna destinacija, u želji da se navedeni trend i nastavi Ministarstvo turizma predstavlja projekt “Safe Stay in Croatia”.

“Safe Stay in Croatia” je projekt o nacionalnoj oznaci sigurnosti koja je važan korak u postavljanju Hrvatske kao sigurne i nadasve poželjne destinacije za odmor. Navedena platforma dodatni je poticaj svim dionicima u lancu putovanja od zračnih luka, autobusnih stanica, benzinskih postaja, muzeja pa sve do smještajnih objekata za nastavak pridržavanja epidemioloških mjera i pridonošenju dobrim epidemiološkim prilikama.

Na web stranici www.safestayincroatia.hr pročitajte uvjete, opća pravila, ponašanje i protokole za dobivanje oznake #safestay:
 Postupak prijave za zaprimanje oznake sigurnosti Safe stay in Croatia moguć je isključivo putem mrežne stranice www.safestayincroatia.hr na sljedeći način:
  •  Na početnoj stranici je potrebno kliknuti na gumb “Prijavi se” – potom će se otvoriti obrazac u kojem je potrebno popuniti sva ponuđena polja kako bi prijava bila valjana
  • Iz padajućeg izbornika je potrebno odabrati kategoriju i potkategoriju poslovanja, a u rubrici po nazivom “Ime pružatelja usluge” potrebno je upisati ime subjekta/pravne osobe
  • Zatim u rubrici pod nazivom “Naziv objekta prijave” potrebno je upisati ime pod kojim subjekt želi biti prikazan u tražilici, odnosno ime po kojem je subjekt prepoznatljiv u javnosti (ime hotela, restorana, kampa, atrakcije i dr.)
  • Po ispunjenju prethodno navedenog, a prije odabira gumba pod nazivom “Pošaljite svoju prijavu”, obvezno je potvrditi pristanak na nadzor provedbe svih protokola te da je subjekt upoznat sa svim elementima zaštite privatnosti osoba

Ukoliko je subjekt ispravno popunio sva polja, na ekranu će se ispisati poruka zahvale na sudjelovanju. Nakon toga, tim Safe stay in Croatia pregledat će prijavu i o uspješnosti prijave obavijestiti korisnika putem prijavljenog e-maila te će ga uvrstiti u popis nositelja nacionalne oznake sigurnosti Safe stay in Croatia. Ime objekta / pružatelja usluga bit će vidljivo na mrežnoj stranici. Nakon prijave s točnim i ispravnim podacima na email adresu primiti ćete sigurnosnu oznaku u vektorskom obliku koju možete koristiti u svojoj poslovnoj komunikaciji te marketinškim kanalima (web stranica, brošure, reklame i sl. neovisno radi li se o tiskanim ili digitalnim materijalima).

Preporučuje se oznake koristiti na uočljivom mjestu (ulaznim vratima, na recepciji i sl.) kako bi gostima bilo vidljivo da upravo Vaš objekt poštuje propisane Protokole za siguran boravak u Hrvatskoj.

Vašu oznaku (naljepnicu) u fizičkom obliku možete podići u Turističko- informativnom centru TZG Krka, isključivo nakon prijave vašeg objekta u projekt.

error: Content is protected !!