Policija o ubojstvu u Krku: Život je izgubila 47-godišnja Njemica, uhićen muškarac

U vezu s ovim nesretnim događajem dovodi se 46-godišnji njemački državljanin koji je sinoć uhićen i priveden u Policijsku postaju Krk i nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje

Dan nakon šturog izvještaja o ubojstvu žene u gradu Krku, u Ulici Mali Kartec, PU Primorsko-goranska izvijestila je o prvim rezultatima istrage.

Policijski službenici Policijske postaje Krk, u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci, provode kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva.

Jučer oko 19.45 sati policija je zaprimila dojavu te je postupala u gradu Krku gdje je u apartmanu, u vlasništvu njemačke državljanke, pronašla tijelo mrtve žene. Očevidom, kojim je rukovodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika, utvrđeno je da je riječ o 47-godišnjoj njemačkoj državljanki. Prema nalogu zamjenice ŽDO tijelo žene je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci kako bi se obdukcijom utvrdio točan uzrok smrti.

U vezu s ovim nesretnim događajem dovodi se 46-godišnji njemački državljanin koji je sinoć uhićen i priveden u Policijsku postaju Krk i nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje poradi utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti događaja.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o bračnom paru koji je u luksuznoj novogradnji boravio već neko vrijeme, a tijekom proteklog vikenda iz njihovog se stana mogla čuti galama i svađa. Je li upravo ovaj sukob završio tragično i što stoji u pozadini tragedije pokazat će daljnja istraga.

 

error: Content is protected !!