FOTO/VIDEO Tradicionalno silvestarsko kupanje u Klimnu i ove godine u humanitarnom tonu

Uz zdravicu, bogatu tombolu i gastro gušte za sve okupljene te sjajnu svirku glupe Point, dvadesetak zimskih kupača hrabro je ispratilo staru godinu, dok su oni manje hrabri zdušno navijali s rive – u toplim kaputima i jaknama

Mještani Klimna i njihovi gosti i ove 2022. godine održali su tradiciju i godinu iza nas ispratili posljednjim ovogodišnjim kupanjem u hladnom moru.

Uz zdravicu, bogatu tombolu i gastro gušte za sve okupljene te sjajnu svirku glupe Point, 35 zimskih kupača hrabro je ispratilo staru godinu, dok su oni manje hrabri zdušno navijali s rive – u toplim kaputima i jaknama. Svi su oni i ove godine pridonijeli i humanitarnoj strani ovog tradicionalnog kupanja, prikupljanju sredstava za dvojicu dječaka s područja Općine Dobrinj, kojima će svaka kuna (ili euro) bez sumnje biti od velike pomoći.

Sasvim je očito da nema zime za hrabre kupače, baš kao ni prethodnih godina kada se jednako brojna ekipa redovito suprotstavljala blagim zimskim – ali ipak zimskim – temperaturama mora i zraka. Svaka čast!

 

error: Content is protected !!