FOTO Posljednje ovogodišnje kupanje u Malinskoj okupilo hrabre plivače – i jednu malu plivačicu

Među kupačima bilo je i onih koji su za ovu priliku potegli iz Zagreba, Slovenije pa čak i drugih dijelova Europe, a našla se ovdje i jedna hrabra djevojčica koja se nije dala prestrašiti temperaturom mora od tek 13 celzijevih stupnjeva

Najsvečaniji dio 2022. godine ispraćen je posljednjeg dana prosinca u Malinskoj sve popularnijom ledeno-hladnom metodom: morskim ispraćajem godine na izmaku. Na popularnoj malinskarskoj plaži, uz šampanjac ali i tople napitke okupio se zavidan broj hrabrih kupača i njihovih navijača, koji su godini iza nas nazdravili iz hladnog mora.

Među kupačima bilo je i onih koji su za ovu priliku potegli iz Zagreba, Slovenije pa čak i drugih dijelova Europe, a našla se ovdje i jedna hrabra djevojčica koja se nije dala prestrašiti temperaturom mora od tek 13 celzijevih stupnjeva.

Uz najljepše želje u novoj godini, zimski kupači su tako na najbolji način zaokružili 2022. godinu i još jednom potvrdili da je broj onih koji prakticiraju ovaj cjelogodišnji morski “sport” svakim danom sve veći.

Foto: Marijan Milotić/Bodulija.net

 

error: Content is protected !!