FOTO/VIDEO Krk tradicionalnom zdravicom i odličnom atmosferom ispratio 2022. godinu

Baš kao u nekim predpandemijskim godinama, i ovog 31. prosinca vladala je prava gužva na krčkoj rivi i krčkim ulicama, uz najveći šušur pod najpoznatijim krčkim koprivićem

Tradicionalnom zdravicom gradonačelnika Darija Vasilića i odličnom atmosferom uz L’Amour, grad Krk je danas točno u podne rekao posljednje zbogom 2022. godini. Uz sjajnu svirku, stare i nove hitove, Krk je posljednjeg dana u godini preplavilo na tisuće građana i brojnih gostiju koji su “potegnuli” iz Rijeke, Opatije i čitavog Kvarnera, ali i sa svih strana Hrvatske i Europe, a koji su upravo na Zlatnom otoku odlučili ući u novu 2023. godinu.

Baš kao u nekim predpandemijskim godinama ili u srcu turističke sezone, i ovog 31. prosinca vladala je prava gužva na krčkoj rivi i krčkim ulicama, uz najveći šušur pod najpoznatijim krčkim koprivićem, koji je tijekom ovog adventa uspješno ugostio brojne koncerte i prometnuo se u “place to be” čitavog Kvarnera.

Na istom mjestu večeras će se dočekati i nova 2023. godina uz zvijezde HRT-ove A strane, a kako je bilo na podnevnom ispraćaju 2022. godine provjerite u foto galeriji i video javljanju iz grada Krka.

Foto: Srđan Hulak

 

error: Content is protected !!