Camping Straško i Camping Omišalj: Dva otoka, dva kampa, dva sjajna prijedloga za bijeg na more

U oba kampa upravo su u tijeku posebne ponude. Uhvatite ih na vrijeme i ovoga ljeta duboko udahnite morski zrak uz točno 100% uživanja i točno 0% stresa

Bazen i plaža, priroda i društvo, idilično opuštanje i aktivan odmor, romantika i obiteljsko uživanje – dva otoka, dva kampa, ista misija: učiniti odmor savršenim, ma kako ga zamišljali. Naravno, govorimo o kampu Straško na Pagu i kampu Omišalj na otoku Krku. Koji odabrati?

Kamp Straško na otoku Pagu jedan je od vodećih kampova Jadrana, s idiličnih 57 hektara uživanja pod krošnjama dalmatinskog hrasta i masline. U jednoj od najljepših uvala ovoga područja, kamp Straško na jednom mjestu nudi sve što možete poželjeti: sportski centar, baby room, kids klub, mini farmu s lokalnim domaćim životinjama, ali sve za one željne aktivnog odmora. Sportski sadržaji na moru i kopnu, open air kino, park za pse, animacijski programi za sve generacije, trgovine, restorani i beach barovi – Straško je pravi kamperski grad u malom, u koji se kamperi s razlogom uvijek iznova sa zadovoljstvom vraćaju. Jednostavno, to je mjesto za stvaranje uspomena.

Istu misiju prati i kamp Omišalj, jedan od rijetkih kampova koji uspješno privlači kampere tijekom čitave godine. Bez obzira birate li radije mobilne kućice, kampere ili pak šatore, pitome uvale nadomak Omišlja na otoku Krku skrivaju fantastičnu polazišnu točku za istraživanje otoka Krka, kao i idealnu lokaciju za opuštanje uz more ili bazen. I ovdje mališane očekuje mini zoo i animacija, a sve generacije će bez sumnje uživati i u iznimnim gastro specijalitetima restorana Maris i lokalnim guštima konobe Timun. Spa zona i sportske aktivnosti samo su dio mogućnosti koje kamp pruža, a sve uz mogućnost odmora u modernim, odlično opremljenim mobilnim kućicama ili pak prostranim parcelama u neposrednoj blizini mora i bazena.

Mobilne kućice prilagođene su svim željama i potrebama kako parova, tako i cijelih obitelji pa su dostupne u različitim veličinama, cjenovnim razredima i lokacijama unutar kampa, a u kampu Straško isto vrijedi i za glamping šatore – za dvije, četiri ili čak šest osoba.

Čak i limeni ljubimci ovdje imaju poseban tretman, pa je gostima na raspolaganju i besplatna punionica električnih automobila.

U oba kampa upravo su u tijeku posebne ponude, koje možete pronaći OVDJE za kamp Omišalj i OVDJE za kamp Straško. Uhvatite ih na vrijeme i ovoga ljeta duboko udahnite morski zrak uz 100% uživanja i točno 0% stresa!

 

error: Content is protected !!