Kreće nova promotivna akcija TRAVEL TO TASTE KRK / PUT DO OKUSA KRKA, evo kako se uključiti

“Svjesni smo trenutka situacije i zatvaranja  objekata, no pozivamo naše ugostitelje da i ove godine zajedničkim snagama prionemo radu te pripremimo i krenemo u promociju gastronomske ponude grada Krka”, kaže direktorica TZ-a Grada Krka Ivana Kovačić.

Na tragu dobrih rezultata promotivne gastronomske kampanje, započete u listopadu prošle godine projektom Travel to Taste Krk / Put do okusa Krka, Turistička zajednica grada Krka i u 2021. godini nastavlja na istom tragu.

Volsonis

“Svjetska turistička organizacija nedavno je objavila analizu u kojoj se ističe izrazita važnost domaćeg turizma te se predviđa kako će na većini odredišta domaći turizam ostvariti značajne prihode u usporedbi s međunarodnim. Upravo s tim ciljem prošle smo godine krenuli u kampanju Travel to Taste Krk / Put do okusa Krka. Obratili smo se i promovirali domaćem tržištu, u skladu s trenutnim važećim epidemiološkim mjerama, a taj trend željeli bi nastaviti i u proljetnom izdanju kampanje”, ističe direktorica TZ-a Grada Krka Ivana Kovačić.

“Rezultati jesenske online kampanje bili su izvrsni – plaćeni dio promocije rezultirao je dosegom od 53.023 individualnih korisnika kojima su se oglasi pokazali sveukupno 255,838 puta, što znači da je u prosjeku svaki korisnik oglas za kampanju vidio 5 puta. Na sadržaj objava (fotografije jela i linkove) korisnici su kliknuli ukupno 6,156 puta”, napominje direktorica krčke turističke zajednice, napominjući da je kampanju popratio niz lokalnih i nacionalnih medija.

Viktor & Koko Food & Wine bar

Rezultati su bili vidljivi na punim terasama krčkih ugostitelja.

“Povratne informacije naših ugostitelja do sada bile su vrlo pozitivne i zahvalni smo što su s ozbiljnošću pristupili ovoj vrsti promocije. Svjesni smo trenutka situacije i zatvaranja  objekata, no pozivamo da i ove godine i to upravo sada kada imate više vremena za pripremu, zajedničkim snagama prionemo radu te pripremimo i krenemo u promociju gastronomske ponude grada Krka. Tako ćemo spremno dočekati otvaranje objekata i zasigurno privući prve goste upravo u naš grad”, kaže direktorica TZ-a Grada Krka Ivana Kovačić.

Nakon prijave i dostave podataka, svaki objekt posjetit će profesionalni fotograf te izraditi fotografije samog objekta i jela koja će se nuditi tijekom akcije, a radno vrijeme objekata bit će istaknuto sukladno epidemiološkoj situaciji.

Prijave se dostavljaju putem maila na adresu ured@tz-krk.hr do 25. travnja 2021. godine a prijavnica i svi dodatni podaci dostupni su OVDJE.

Restoran Karaka

Restoran Harbour

Restoran Citta Vecchia

OPG Magriž

Kuća krčkog pršuta

Konoba Šime

Konoba Pud Brest

Konoba Marija

Konoba Ivinčić

Casa del Padrone

Bistro-caffe bar Punta di gelatto

error: Content is protected !!