Best Stay konferencija ove jeseni stiže na Krk

Ovogodišnja konferencija ima poseban naglasak na redefiniranje i rast turizma nakon pandemije, a održat će se 7. i 8. 10. 2021. godine

Od 2015. godine, konferencija Best Stay u organizaciji Proper d.o.o., okupila je više od 1 000 hotelijera, turističkih agencija, turističkih zajednica, stručnjaka u turizmu i dobavljača. Do sada je održana u Opatiji (2015., 2016. i 2019. godine), Splitu (2017. godine) i Dubrovniku (2018. godine), a ove godine prvi put stiže u grad Krk.

Na ovome događanju svake godine sudjeluje 200-300 sudionika tijekom dva dana i to u obliku konferencije, izložbenog prostora, kao i konkretnih sastanaka. Teme Best Stay programa su najnoviji trendovi u turizmu i osiguravanje čim boljeg iskustva gostiju, uz naglasak na hrvatske i međunarodne primjere iz prakse.

Ovogodišnja konferencija ima poseban naglasak na redefiniranje i rast turizma nakon pandemije, a održat će se 7. i 8. 10. 2021. godine, dok će govornici biti direktori nekih od najuspješnijih hotela i hotelskih lanaca hrvatske, regije, ali i Ujedinjenog kraljevstva i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Teme uključuju pozicioniranje Hrvatske i regije na svjetskom turističkom tržištu do 2025. godine, “guest experience”, interaktivne tehnologije u turizmu, oporavak i post-pandemijski gosti te trendovi u turizmu za 2022. godinu.

“Otok Krk je lako dostupan iz većine dijelova Hrvatske, a lokacija koju smo odabrali za Best Stay idealno je mjesto za edukaciju i druženje u srcu prirode, između maslinika i mora, 10-ak minuta vožnje od grada Krka. Stogodišnja turistička tradicija doprinijela je značajnom razvoju otoka, a grad Krk, grad povijesti i kulture, utemeljen na više od 3000 godina neprekidnog života”, ističu ogranizatori, Proper d.o.o.

Kompletan program i detalji sudjelovanja dostupni su na web stranici Best Stay Eventa.

error: Content is protected !!