Blagdan sv. Apolinara u Malinskoj proslavljen uz vatromet, tradicijske barke i nagrade najboljim učenicima i sportašima

Nakon dodjele nagrada proslava se nastavila u malinskarskoj luci uz revijalno jedrenje tradicijskim plovilima

Umjesto tradicionalne fešte i svečane sjednice Općinskog vijeća, Općina Malinska-Dubašnica 20. srpnja proslavila je blagdan svetog Apolinara u nešto skromnijem izdanju – uz svetu misu, tradicijske barke i jedrilice, vatromet i dodjelu nagrada malinskarskim sportašima, učenicima i mentorima koji su u proteklom periodu ostvarili najzapaženije rezultate.

Učenice Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir, Ana i Ivana Milčetić nagrađene su za visoko 2. mjesto na državnom natjecanju “Ponos domovine”, Paula Kraljić i Mia Šimić primile su nagradu za sudjelovanje na Državnoj smotri Turistička kultura 2020., a nagradu je primila i mentorica svih nagrađenih učenica Gordija Marijan.

Kad su u pitanju najuspješniji malinskarski sportaši, Ela Znaor nagrađena je za sudjelovanje na Europskom kickboxing prvenstvu za kadete i juniore i osvojeno 1. mjesto na Hrvatskom kickboxing prvenstvu za seniore. Kristian Kobrehel nagrađen je za osvojeno 3. mjesto na Prvenstvu Hrvatske 2019. u gađanju standard zračnom puškom i 1. mjesto na Prvenstvu gluhih u gađanju standard zračnim oružjem 2020., Patrik Šplehar, Mario Braut i Josip Kirinčić dobili su nagradu za osvojeno 3. mjesto na Prvenstvu Hrvatske – ekipa kadeta u gađanju zračnom puškom, Zara Burnić nagrađena je za osvojeno 3. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u karateu, a Adrian Šakić primio je nagradu za osvojeno 2. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu 2019.

Proslava se nastavila u malinskarskoj luci uz revijalno jedrenje tradicijskim plovilima, a dio atmosfere prenosimo u video prilozima TZO Malinska-Dubašnica.

error: Content is protected !!