Županijska lučka uprava Krk ima novog ravnatelja i novo Upravno vijeće

Alfred Franković 7. rujna 2022. započeo je svoju dužnost ravnatelja Županijske lučke uprave Krk

Nakon provedenog natječaja, povjerenstvo za izbor ravnatelja je predložilo, a Upravno vijeće Županijske lučke uprave Krk na sjednici održanoj dana 25. kolovoza 2022. godine donijelo je Odluku kojom je za ravnatelja imenovan Alfred Franković.

Ministar mora, prometa i infrastrukture je potpisao Suglasnost za imenovanje ravnatelja Županijske lučke uprave Krk 30. kolovoza 2022. godine, koja je zaprimljena 05. rujna 2022., čime su ispunjeni preduvjeti za potpisivanje Ugovora o radu i stupanju novog ravnatelja na mandat u trajanju od četiri godine.

U međuvremenu, odlukom Župana Zlatka Komadine, imenovani su novi članovi Upravnog vijeća kojeg sada čine Nada Milošević, Vlado Šušak, Miroslav Topić, Vladimir Malnar i Danko Milohnić.

Upravno vijeće u izmijenjenom sastavu, a kojim predsjeda gđa Nada Milošević, bivša županijska pročelnica, dalo je suglasnost na potpisivanje Ugovora o radu ravnatelja 6. rujna te 7. rujna 2022. Alfred Franković  započinje svoju dužnost ravnatelja Županijske lučke uprave Krk.

Alfred Franković rođen je 16. ožujka 1970. godine u Rijeci te je stalno nastanjen u krčkom naselju Milohnići. Na Pomorskom fakultetu u Rijeci stekao je zvanje diplomiranog inženjera brodostrojarstva. U počecima svoje poslovne karijere radio je u privatnom sektoru na poslovima distribucije i prodaje, a gotovo 15 godina (1999.-2014.) bio je regionalni direktor i voditelj Raiffeisen stambene štedionice. Na sadašnju poziciju dolazi s mjesta voditelja Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera gdje je u posljednjih 7,5 godina radio na razvoju, brendiranju i objedinjavanju ponude u segmentu zdravstvenog turizma Primorsko – goranske županije.

Upravno vijeće i zaposlenici ŽLU Krk zahvalili su dosadašnjem ravnatelju Goranu Lajnertu na suradnji i uspješnoj provedbi zadanih projekata među kojima je pri samom završetku Dogradnja luke Baška.

error: Content is protected !!