VIDEO Božićna priča u Omišalj i Njivice ovoga vikenda donosi pregršt događanja

“Prigodnim videom zaokružili smo ovogodišnju božićnu priču u Omišlju i Njivicama, raskošnim lampicama i novom dekoracijom prepoznatljive vizure došle su još više do izražaja a nezaobilazno klizalište posjetila je i naša čarobna ledena kraljica”, kažu iz Turističke zajednice uz novi, čaroban zimski promo video

Božićna priča i ovoga vikenda u Omišalj i Njivice donosi pregršt događanja.

Niz već danas, 17. prosinca otvara  mladi akustični trio iz Rijeke – Elephant in the room. Čine ga Anja Stanić (vokal), Zvonimir Radišić (gitara) i Dino Ivelja (bas gitara), a repertoar im se sastoji od pop, soul i r’n’b uspješnica, uglavnom na engleskom uz nekoliko hrvatskih pjesama. Elephant in the room nastupa u Omišlju u Spomen parku s početkom u 17 sati.

KUD “Ive Jurjević” ima dugogodišnju tradiciju postojanja, za koje vrijeme su ostvarili značajne rezultate. Okupljaju djecu i odrasle, a kao kulturno-umjetničko društvo specijalizirani su za očuvanje baštine, što čine kroz očuvanje izvornog dijalekta i folklora. Nastupit će 18. prosinca u Omišlju na Placi sa početkom u 12 sati, te 19. prosinca u Njivicama u prostorijama DC Kijac sa početkom u 19 sati.

Istog dana u 14 sati u Spomen park u Omišlju stiže i riječki akustični trio Coffee shop acoustic bend, kojeg predstavljaju Leonarda Brnas – vokal, Tomislav Nekić – bas gitara, vokal i Marijan Zidarić – gitara i vokal.

Božićna priča ne bi bila topla bez Djeda Božićnjaka, koji i ove godine dolazi u posjet djeci i nosi prigodne darove da razveseli svako dijete! Fotografiranje s Djedom i podjela poklona mališanima na rasporedu je 18. prosinca u Omišlju u Spomen parku, od 17 sati.

U župnu crkvu R.B.D.M. u Njivicama ove subote pak stiže mješoviti pjevački zbor Filozofskoga fakulteta Concordia discors. Zbor djeluje od 2010. godine te okuplja stotinjak članova, prvenstveno studenata Filozofskoga fakulteta. U svojemu radu sustavno potiče glazbeno stvaralaštvo studenata te naglasak daje djelima hrvatskih skladatelja, a njeguje i folklorne napjeve te svjetovna i crkvena djela klasičnih i suvremenih skladatelja. Pored mješovitoga zbora djeluju i ženski zbor, muški zbor te ženska klapa.

Koncert je na rasporedu u 18 sati.

Program je to u kojem će svatko pronaći ponešto za sebe, uz neizostavnu gastro ponudu, kuhano vino ili gin, ali i nezaobilazne photo pointove i klizalište u Omišlju, koje je ove zime bez sumnje jedna od najpopularnijih otočnih destinacija.

“Prigodnim videom zaokružili smo ovogodišnju božićnu priču u Omišlju i Njivicama, raskošnim lampicama i novom dekoracijom prepoznatljive vizure došle su još više do izražaja a nezaobilazno klizalište posjetila je i naša čarobna ledena kraljica”, kažu iz Turističke zajednice uz novi, čaroban zimski promo video. Ako već niste posjetili ova dva otočna mjesta, upozoravamo vas da bi nakon gledanja mogli dobiti naglu potrebu da ih bolje upoznate!

error: Content is protected !!