FOTO/VIDEO Koncertom zbora Josip Kaplan započela Božićna priča u Omišlju i Njivicama

Već danas, u nedjelju 27. studenog od 12 sati otvara se i klizalište u Omišlju

Uz nastup župnog zbora i solista na kružnom toku u Omišlju, ove je subote započela Božićna priča u Omišlju i Njivicama. Iako su tehnički problemi omeli plan o paljenju prve adventske svijeće, blagdansko raspoloženje ništa nije moglo omesti.

Uz tradicionalnu gastro ponudu, Spomen-park u Omišlju i ove se godine prometnuo u sjajnu lokaciju za sva božićno-novogodišnja događanja koja slijede. Bogat program započeo je koncertom zbora Josip Kaplan na novoj pozornici u parku, uz DJ session Alexa Sabattinija u nastavku.

Već danas, u nedjelju 27. studenog od 12 sati otvara se i klizalište u Omišlju, koje će ostati otvoreno sve do 7. siječnja, uz najam klizaljki od 20 kuna/sat. Radno vrijeme klizališta do 23. prosinca je od 16 do 20 sati radnim danom te subotom i nedjeljom od 12 do 20 sati, a od 27. prosinca do 07. siječnja 2023. godine od 12 do 20 sati.

Na placi u Njivicama čekaju pak unikatne Božićne jaslice, s više od 500 ručno izrađenih i pomno dizajniranih elemenata koje tvore pravi mali grad ovih unikatnih božićnih jaslica.

Radno vrijeme jaslica provjerite OVDJE, a kako je bilo u subotu u Omišlju donosimo u foto i video prilogu.

Foto: Marijan Milotić/Bodulija.net

 

error: Content is protected !!