Valamar donacijom pomogao u uređenju svlačionica Nogometnog kluba Krk

„Već dugi niz godina njegujemo suradnju s Nogometnim klubom Krk, i drago nam je što ćemo ovom donacijom omogućiti kvalitetno uređenje svlačionica i poboljšati uvjete za trening mladih sportaša”

Valamar je donacijom pomogao u uređenju svlačionica Nogometnog kluba Krk, čime će se unaprijediti osnovna infrastruktura kluba u cilju boljih uvjeta za rad nogometaša koji tamo svakodnevno treniraju. NK Krk djeluje od 1940. godine i najdugovječniji je krčki nogometni klub koji danas okuplja više od 200 djece i mladih. Donacijom Valamar je nastavio podupirati rad NK Krk s ciljem pružanja što kvalitetnijih uvjeta za rad kluba i treninga mladih sportaša, u okviru inicijativa društveno odgovornog poslovanja s ciljem doprinosa kvaliteti života u lokalnim zajednicama te podršci razvoju sporta.

„I ove je godine Valamar nastavio podupirati rad našeg kluba, namjenskom donacijom uređenja svlačionica, čime ćemo značajno poboljšati uvjete za trening mladih sportaša te u bliskoj budućnosti i pružanja usluge zainteresiranim europskim klubovima u svezi organizacije priprema istih izvan sezone. Valamarova pomoć klubu od velike je važnosti te se zahvaljujemo na dosadašnjim donacijama u ime 260 djece mlađih od osamnaest godina koja treniraju u sedam selekcija Nogometnog kluba Krk“, rekao je Željko Dminić, direktor NK Krk.

„Već dugi niz godina njegujemo suradnju s Nogometnim klubom Krk, i drago nam je što ćemo ovom donacijom omogućiti kvalitetno uređenje svlačionica i poboljšati uvjete za trening mladih sportaša. Valamar organizira i podupire niz sportskih i kulturnih projekata na otok Krku i aktivno je uključen u lokalnu zajednicu, što je važan dio našeg društveno odgovornog poslovanja“, istaknuo je Mile Pavlica, direktor destinacije otok Krk u Valamaru.

Valamar u okviru strategije održivosti poseban fokus stavlja na ulaganja u edukacije zaposlenika i stipendiranje učenika, investicije u turističku infrastrukturu poput šetnica, biciklističkih staza, igrališta i plaža, različite kulturne i sportske destinacijske događaje te društveno odgovorne inicijative, kao i projekte usmjerene zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti.

error: Content is protected !!