Samuel Roksandić ponovno na postolju prvenstva Hrvatske u katama

U borbi za broncu Roksandić uspijeva nadvladati protivnika rezultatom 23,2 naprema 22,6 i penje se na postolje prvenstva Hrvatske

Nakon prošlogodišnje pauze Samuel Roksandić se ove godine marljivo spremao za novo prvenstvo Hrvatske i nastupio jakoj konkurenciji Hrvatskih majstora karatea u kategoriji veterana 35+.

U prvoj borbi, iako je imao izvedbu kate na visokom nivou, mali disbalans tijekom izvođenja smanjuje konačnu ocjenu te razlika od 0,5 bodova odnosi pobjedu u korist protivnika iz KK Polet rezultatom 23,5 – 23 . Međutim, nade za medaljom ne nestaje pošto ga protivnik povlači u repasaž, tj. borbe za broncu.

Prvu borbu repasaža prolazi samouvjereno pravilnom izvedbom kate te ostvaruje ocjenu 24,2 a protivnik iz KK Ivanec 22,2. Time je osigurana borba za brončano odličje gdje je Roksandića dočekao stariji i iskusniji protivnik iz KK Kakato, koji je ujedno i trener Hrvatske reprezentacije u katama za mlađe uzraste.

U borbi za broncu Roksandić uspijeva nadvladati protivnika rezultatom 23,2 naprema 22,6 i penje se na postolje prvenstva Hrvatske!

“Čestitke našem treneru Samuelu koji ne samo riječima već i primjerom pokazuje što znači biti sportaš”, kažu iz Karate kluba Krk.

error: Content is protected !!