“Treba se znati ponašati“ ovog petka u Gervaisu

Ovaj brzi i veseli komad prava je studija zanimljivih osobnosti dovedenih u neobičnu, a opet sasvim moguću situaciju

Kazališna predstava „Treba se znati ponašati“ ovoga petka, 11. ožujka 2022. s početkom u 20 sati stiže u opatijski Centar Gervais.

Table Manners, kako glasi originalni naslov ove poznate komedije Alana Ayckbourna, jednog je od najizvođenijih i najuspješnijih britanskih komediografa, u svojoj aluziji na pristojno ponašanje za stolom parodira razne ljudske slabosti; ali kako ostati pristojan i društveno adekvatan kad je život tako pun izazova! Ovaj brzi i veseli komad prava je studija zanimljivih osobnosti dovedenih u neobičnu, a opet sasvim moguću situaciju. Radnja prati tri para tijekom jednog ljetnog vikenda kada su se njihovi rodbinski, prijateljski i ljubavni odnosi bespovratno zamrsili.

Predstavu u produkciji Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija režirao je Tomislav Pavković dok glavne uloge igraju Dajana Čuljak, Vanja Ćirić, Ana Magud, Ivan Glowatzky, Goran Malus te Ivan Magud.

Cijena ulaznice iznosi 80,00 kuna. Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr

Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike je 60,00 kn, a popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija. Na dan izvedbe, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

error: Content is protected !!