Striček Duško stiže na Krk: “Ugasi ekrane, upali život”

Svaki njegov seminar, radionica ili individualno savjetovanje je prilika da se iz prve ruke nauči kako pristupiti odgoju na način koji je istinski podržavajući, razumijevajući i, što je najvažnije, učinkovit

Povodom Svjetskog rada roditelja, Škola sporta Zvrk priprema edukativnu aktivnost – predavanje za roditelje, koje će se održati 31.5.2024. u Velikoj vijećnici Grada Krka s početkom u 17 sati.

Tko je „Striček Duško“?

„Duško Ilijević, poznat među roditeljima i stručnjacima i kao Striček Duško, nije uobičajeni pomagač i predavač. S više od dva desetljeća neposrednog iskustva u odgoju i Waldorfskoj pedagogiji, ovaj „privatni pedagoški savjetnik“ (kako ga je moja obitelj doživjela) ističe se svojim jedinstvenim pristupom odgoju i obrazovanju. Njegovo bogato teorijsko znanje nadopunjeno je ne samo obiljem praktičnih iskustava, već i sposobnošću da te iste teorije pretoči u konkretne, primjenjive savjete.

Ali, što zaista čini Stričeka Duška posebnim? Nije samo njegova stručnost ili duboko razumijevanje dječjeg razvoja. To je njegov pristup: direktan, pomalo ironičan, s daškom arogancije i sarkazma. Ovaj stil komunikacije ne samo da osvježava specifičnim pristupom, već i omogućava poruke da prodru dublje, čineći susret nezaboravnim.

Striček Duško ne samo da predaje; on inspirira, izaziva i motivira. Bilo da se radi o roditeljima u potrazi za savjetom, pedagozima koji žele obogatiti svoje metode rada, ili jednostavno znatiželjnicima željnima znanja o (samo)odgoju, Striček Duško pruža uvide i alate koji mogu transformirati svakodnevne odgojne izazove u prilike za rast i razvoj.

Svaki njegov seminar, radionica ili individualno savjetovanje je prilika da se iz prve ruke nauči kako pristupiti odgoju na način koji je istinski podržavajući, razumijevajući i, što je najvažnije, učinkovit. Striček Duško nas vodi kroz labirinte ranog odgoja s prosvjetiteljskom lanternom znanja, humorom i iskrenom željom za poboljšanjem dobrobiti svakog djeteta i obitelji s kojom radi.

Budite izazvani, educirani i inspirirani – Striček Duško čeka s vama podijeliti ključeve uspješnog odgoja, sa savjetima koji mijenjaju perspektivu i koje možete početi primjenjivati već danas. Otkrijte zašto ga mnogi smatraju ne samo stručnjakom, već i mentorom i vodičem kroz svijet odgoja i obrazovanja”, kažu organizatori.

Ulaz je besplatan, a organizatori zahvaljuju Gradu Krku i Općini Punat na sufinanciranju projekta.

error: Content is protected !!