Shop Park Krk otvara svoja vrata krajem listopada: Stižu Tommy, Tedi, Pepco, Baby Center…

Ukupno bi u novom Shop Parku Krk radna mjesta trebalo dobiti oko 120 djelatnika.

Na gradilištu budućeg Shop Parka Krk u gradu Krku radovi su u punom pogonu i ulaze u svoju završnu fazu, potvrdio nam je Darko Zrilić. Iako je otvorenje prethodno najavljivano za ljeto 2020. godine, a potom i rujan, datum otvorenja se ponešto pomaknuo i po najnovijim informacijama najveći krčki shopping centar svoja će vrata otvoriti krajem listopada.

Kao što smo već pisali, riječ je o centru koji će se prostirati na oko 6000 kvadratnih metara, na prostranom zemljištu u neposrednoj blizini sjedišta tvrtke GP Krk koja i radi na ovom velikom projektu. Čitav Shop Park Krk bit će smješten na jednoj etaži te će sve trgovine imati pristup s vanjske strane, uz oko 200 parkirališnih mjesta za kupce na otvorenom parkingu.

Uz Tommy koji je na otoku već prisutan, svoj prostor u novom Shop Parku već su zakupili Bipa, Tedi, Pepco, Deichmann, Intersport, Farmacia i Baby Center.

Kako nam je u lipnju rekao direktor korporativnih komunikacija Dario Mamić, Tommy hipermarket bit će površine preko 2100 m2, te je samo u ovoj trgovini planirano zapošljavanje 30-tak radnika. Ukupno bi u novom Shop Parku Krk radna mjesta trebalo dobiti oko 120 djelatnika.

Foto: GP Krk
error: Content is protected !!