Projekt Aktivne otočanke: Ermina Duraj u Krku održala radionicu “Uspješno komuniciranje i odnosi s javnošću”

Održana radionica dio je projekta Aktivne otočanke kojemu je cilj osnažiti i educirati žene te ih dodatno ohrabriti kako bi se što više uključile u javni život i poduzetništvo, ali i međusobno ih povezati za buduće zajedničke projekte

U Velikoj gradskoj vijećnici u Krku sinoć je održana radionica pod nazivom Uspješno komuniciranje i odnosi s javnošću, koju je pred 20-ak mahom uspješnih otočnih poduzetnica održala Ermina Duraj, komunikacijska stručnjakinja i voditeljica Kabineta Župana – Službe za odnose s javnošću i protokol u Primorsko-goranskoj županiji.

Kako komunicirati s javnošću i medijima, kako doprijeti do publike i sugovornika, kako prevladati poteškoće, postići bolju razinu komunikacije unutar tima i prenijeti željenu poruku – samo je to dio iznimno zanimljivog predavanja kojim je Ermina Duraj zagrebla površinu opsežne teme koja se proučava, trenira i prakticira u svim sferama života, s osobito važnim benefitima u poslovnom svijetu.

Održana radionica dio je projekta Aktivne otočanke koji financira Primorsko-goranska županija i grad Krk, u organizaciji udruge Žene za otok, a kojemu je cilj osnažiti i educirati žene te ih dodatno ohrabriti kako bi se što više uključile u javni život i poduzetništvo, ali i međusobno ih povezati za buduće zajedničke projekte.

U nastavku projekta 22. listopada na rasporedu je full body trening i predavanje pod nazivom “Mene i zrak deblja”, dok će 27. listopada biti održana radionica “Kako unaprijediti prodaju & izrada webshopa”.

Zbog epidemiološke situacije potrebno je prijaviti se na mail jocutul@gmail.com jer je broj mjesta za svaku radionicu ograničen.

error: Content is protected !!