Samuel Roksandić osvojio zlato na Prvenstvu Hrvatske u Slavonskom brodu

“Ne želim biti trener koji će svojim učenicima samo govoriti kakvi trebaju biti, želim im svojim primjerom pokazivati put uspjeha. Ako to znači da trebam skočiti u auto i napraviti 700 km kako bi došao do turnira, biti sam na borilištu i turniru, onda ću napraviti ono što je potrebno”, kaže Roksandić

Samuel Roksandić, alfa i omega Karate kluba Krk Croatia, na Prvenstvu Hrvatske u Slavonskom brodu ovoga je vikenda osvojio još jedno odličje posebnog sjaja: prvo mjesto u katama. Time je nizu vlastitih uspjeha i uspjeha svojeg kluba dodao još jedno, kao motivaciju ne samo sebi, nego i svim mlađim članovima ovog izuzetno plodnog otočnog kluba.

“Cjelogodišnje vježbanje se isplati. Ne želim biti trener koji će svojim učenicima samo govoriti kakvi trebaju biti, želim im svojim primjerom pokazivati put uspjeha. Ako to znači da trebam skočiti u auto i napraviti 700 km kako bi došao do turnira, biti sam na borilištu i turniru, onda ću napraviti ono što je potrebno”, kaže Roksandić nakon nove medalje.

“Ove godine je bilo više natjecatelja te smo bili podijeljeni u dvije grupe. Ja sam nastupio u drugoj grupi i tu sam osvojio najviše bodova, a ti bodovi su me plasirali sa najboljim iz prve grupe. U finalu sam izabrao pravu katu Seisan za koju sam imao dovoljno snage da je napravim sa punim maksimumom. Sedmero sudaca je odlučilo da ću ja biti pobjednik u ovom duelu. Zahvaljujem svojem učitelju gospodinu Namiku Dizdareviću koji je odlučio svoje iskustvo i znanje prenositi i na otočne karatiste, a meni je ulio ljubav za učenje novih kata i za nastavak u natjecanjima”, podcrtava Roksandić.

error: Content is protected !!