Iza Gimnastičkog kluba Omišalj-Njivice je tjedan pun događanja

I protekli je vikend za otočne gimnastičare bio uspješan: Gimnastički klub Omišalj-Njivice sudjelovao je na gimnastičkom natjecanju Morčić kup u Rijeci

Na domaćem terenu dvorane u Omišlju prošloga je tjedna održano prvo klupsko prvenstvo Gimnastičkog kluba Omišalj-Njivice.

“Danas smo konačno ostvarili dugogodišnju želju i organizirali prvo klupsko prvenstvo Gimnastičkog kluba Omišalj-Njivice u našoj dvorani! Atmosfera je bila nevjerojatna, a mnogobrojna publika od početka do kraja bodrila je svih naših 48 natjecateljica. Bilo je uistinu divno biti dijelom ove gimnastičke čarolije koju smo svi zajedno ostvarili večeras. Čestitke svim našim natjecateljicama na sjajnim nastupima i postignutom uspjehu”, poručili su iz kluba.

I protekli je vikend za otočne gimnastičare bio uspješan: Gimnastički klub Omišalj-Njivice sudjelovao je na gimnastičkom natjecanju Morčić kup u Rijeci.

“Ukupno smo imali 28 natjecateljica koje su uspješno odradile svoje vježbe. Osim toga, imali smo čast slikati se s hrvatskim reprezentativcima Filipom Udeom i Tinom Srbićem. Čestitke našim gimnastičarkama na odrađenim vježbama i velikom trudu koji su uložile u pripremu za ovo natjecanje”, kažu iz kluba.

error: Content is protected !!