Hoće li Prljavci održati najavljeni koncert u Vrbniku?

Načelnik Općine Vrbnik Dragan Zahija je optimističan

Prljavo kazalište je pred raspadom, ako se već nije i raspalo – javljaju posljednjih dana domaći mediji, a točka prijeloma je, čini se, bio upravo koncert koji je najavljen za 24. lipnja u Vrbniku.

Naime, prema riječima Tihomira Fileša, Jasenko Houra je sporni koncert s Općinom Vrbnik dogovorio mimo njegova znanja, kada su u bendu već postojali ozbiljni problemi i razilaženja u planovima. Budući da Fileš tvrdi kako je upravo on vlasnik žiga i imena benda, upozorava da se taj događaj ne smije nazvati ‘koncertom Prljavog kazališta’, u suprotnom – glazbenici i Općina Vrbnik riskiraju tužbu.

Kako će se onda taj događaj zvati još je dakle upitno, a jednako je tako pod upitnikom i hoće li se uopće održati. Načelnik Općine Vrbnik Dragan Zahija je, ipak, optimističan.

“Situacija je takva kakva jest, ali još uvijek postoje velike šanse da Prljavci dođu. Ne mogu još 100 posto potvrditi, ali postoji nada. Škakljiva je situacija, ali vjerujem da će se koncert u Vrbniku ipak održati. Bila bi zaista šteta da na ovakav način propadne jedan takav bend”, rekao nam je Zahija.

Kako ističe, stvari bi kroz nekoliko dana trebale biti jasnije. Dok koncert definitivno ne bude otkazan, najava i dalje stoji – Prljavci 24. lipnja stižu u Vrbnik. U kojem sastavu i pod kojim imenom, ostaje za vidjeti.

error: Content is protected !!