Raspisan natječaj za dodjelu školarina Humanitarne udruge Andrijana Gržetić

Natječaj je otvoren od 17. srpnja do zaključno 16. rujna 2022. godine, a visina pojedinačne školarine u obliku jednokratnog iznosa iznosi 4.000 kuna

Upravni odbor Humanitarne udruge Andrijana Gržetić raspisao je Natječaj za dodjelu školarina učenicima osnovnoškolcima koje odgaja samohrana majka udovica za školsku godinu 2022./2023.

Natječaj je namijenjen prvenstveno učenicima s otoka Krka koje uzdržava i odgaja samohrana majka udovica, a koji će se u školskoj godini 2022./2023. upisati u jedan od razreda osnovne škole. Učenici ne smiju ponavljati razred te moraju biti uzornog ili dobrog vladanja.

Natječaj je otvoren od 17. srpnja do zaključno 16. rujna 2022. godine, a visina pojedinačne školarine u obliku jednokratnog iznosa iznosi 4.000 kuna.

Prednost pri dodjeli imat će kandidati s otoka Krka, zatim kandidati slabijeg imovinskog statusa, te kandidati koji imaju još braće ili sestara na školovanju (redovnom, tj.osnovnoškolskom i srednjoškolskom).

Prijavnicu je moguće zatražiti na: agudrugainfo@gmail.com, gdje je moguće dobiti i dodatne informacije, a svi detalji i popis potrebne dokumentacije dostupni su OVDJE.

O rezultatima natječaja svi će kandidati biti obaviješteni pismenim putem.

Foto i izvor: Grad Krk
error: Content is protected !!