Na Krku ukradena dva električna romobila

Tijekom proteklih nekoliko dana na području otoka Krka otuđena su dva električna romobila i na opatijskom području dvije SUP daske te su počinjenim kaznenim djelima oštećena trojica hrvatskih državljana za oko 10.000 kuna

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji  je tijekom 19./20. srpnja iz autokampa u Selcu otuđio dva električna bicikla.

Riječ je o električnom biciklu marke i modela “Lapierre Overvolt am 7.6” crne boje, s narančastim detaljima i električnom biciklu marke  i modela “KTM  Power sport cx11 plus CXS” također crne boje s narančastim detaljima. Materijalno su oštećeni državljanin Njemačke i državljanka Španjolske za oko 52. 500 kuna.

Isto tako, tijekom proteklih nekoliko dana na području otoka Krka otuđena su dva električna romobila i na opatijskom području dvije SUP daske te su počinjenim kaznenim djelima oštećena trojica hrvatskih državljana za oko 10. 000 kuna.

“Apeliramo na građane da ne ostavljaju bez nadzora svoje stvari niti na kratko vrijeme jer, kao i navedene osobe, mogu vrlo lako postati žrtve kaznenog djela i ostati bez vrijednih predmeta”, poručuju iz policije.

error: Content is protected !!