PŠ Vrh dobila pet novih računala za nastavu informatike

PŠ Vrh jedna je od škola koja se ponosi i činjenicom da čak 98 posto učenika polazi izbornu nastavu informatike

Informatička učionica osnovne škole u Vrhu opremljena je novim računalima – i to s njih pet, na zadovoljstvo gotovo 130 učenika koji u ovoj školi pohađaju obaveznu i izbornu nastavu informatike.

“PŠ Vrh jedna je od škola koja se ponosi i činjenicom da čak 98 posto učenika polazi izbornu nastavu Informatike. Učenici pokazuju veliki interes za usvajanje raznih digitalnih i računalnih vještina poput programiranja, dizajna, kritičkog vrednovanja informacija i stvaranja sadržaja, a ova će im donacija računala omogućiti kvalitetnije usvajanje osnovnoškolskih informatičkih programskih sadržaja. Sada s ponosom možemo reći da svaki učenik u informatičkoj učionici ima svoje sigurno, opremljeno i funkcionalno radno mjesto. Hvala!” poručila je profesorica Klaudija Topić Matković.

Kako ističe, pristigla računala škola je dobila zahvaljujući upravo gradu Krku, ravnatelju i upornosti učiteljice.

“Ako pitate djelatnike škole u koga se mogu uistinu pouzdati kad je riječ o potrebama za svoje učionice, sigurna sam da će jedan od najčešćih odgovora biti grad Krk. Da je to doista tako, pokazuje i ovaj primjer”, zaključuje profesorica Topić Matković.

error: Content is protected !!