Projekt Aktivne otočanke u listopadu na Krk donosi seriju radionica za žene

“U mjesecu listopadu pripremile smo čak 4 radionice s različitim temama kako bismo obuhvatile što više žena i njihovih interesa odnosno potreba”

U sklopu projekta Aktivne otočanke koji financira Primorsko-goranska županija i grad Krk, udruga žene za otok organizira seriju radionica za žene u listopadu.

Projekt „Aktivne otočanke“  uključuje edukacije, predavanja i radionice kojima se želi osnažiti i educirati žene te ih dodatno ohrabriti kako bi se što više uključile u javni život i poduzetništvo. Cilj ovih edukacija je i povezivanje otočnih žena, prvenstveno poduzetnica te stvaranje platforme za njihove zajedničke projekte.

“U mjesecu listopadu pripremile smo čak 4 radionice s različitim temama kako bismo obuhvatile što više žena i njihovih interesa odnosno potreba. Za vas smo izabrale vrhunske predavačice koje odlično poznaju područja svoga djelovanja te posjeduju bogata iskustva u prenošenju znanja”, ističe predsjednica udruge Žene za otok Jovana Čutul.

Zbog epidemiološke situacije potrebno je prijaviti se na mail jocutul@gmail.com jer je broj mjesta za svaku radionicu ograničen.

error: Content is protected !!