Policija utvrdila uzroke nesreće: Slovenac prebrzo vozio pa se Ferrarijem zabio u zid vodospreme

Vozač i putnik u vozilu, 40-godišnji hrvatski državljanin teško su ozlijeđeni u prometnoj nesreći

Po završetku očevida, policija je utvrdila prometne nesreće zbog koje je jučer više od 2 sata bio zatvoren promet glavnom krčkom prometnicom do grada Krka.

“Jučer, 29. listopada oko 17 sati  u mjestu Barušići, na području Malinske dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo. Riječ je o osobnom vozilu marke Ferrari, stranih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 53-godišnji državljanin Slovenije te je uslijed brzine neprilagođene osobinama i stanju ceste u zavoju izgubio nadzor nad vozilom. Tom prilikom vozilo je udarilo u betonski rubnjak, a potom i u ogradu vodospreme, odnosno kameno-betonski zid”, izvijestila je policija.

U ovoj prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni spomenuti vozač i putnik u vozilu, 40-godišnji hrvatski državljanin, koji su radi liječničke pomoći prevezeni u KBC Rijeka, potvrđeno je iz PU Primorsko-goranske.

Tijekom očevida za sav promet bila je zatvorena cesta od križanja za Valbisku u smjeru Krka i obrnutom smjeru te se promet do 19,30 sati odvijao obilaznim pravcima.

error: Content is protected !!