Otkazane dječje predstave u sklopu 65. Ljetnih priredbi: “Izloženi smo napadima i ekscesima nekolicine”

“U namjeri da djecu ne izlažemo takvim ispadima, a koji su najavljeni na dan održavanja predstava, odlučili smo u dogovoru s izvođačima, predstave otkazati. Molimo vas za razumijevanje”

Centar za kulturu Grada Krka kao organizator 65. Ljetnih priredbi Krk obavještava kako se otkazuju dva dječja kazališna programa Teatra Naranča, točnije predstave Ljepotica i zvijer i Vitez željeznog srca, a koje su na Sceni Zidine trebale biti održane 04., odnosno 18. kolovoza ove godine.

“Centar za kulturu Grada Krka kao organizator poduzeo je sve potrebno kako bi se predstave održale i pribavio sve potrebne suglasnosti (Policijske uprave primorsko-goranske – Policijske postaje Krk, Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije i Stožera civilne zaštite Grada Krka).

Kako su izvođači dječjih predstava, a i mi kao organizatori, izloženi napadima i ekscesima nekolicine osoba zbog navodne diskriminacije i fašizma koje provodimo, u namjeri da djecu ne izlažemo takvim ispadima, a koji su najavljeni na dan održavanja predstava, odlučili smo u dogovoru s izvođačima, predstave otkazati. Molimo vas za razumijevanje”, stoji u obavijesti organizatora.

error: Content is protected !!