Omišalj: Zbog COVID-a otkazana sva mesopusna događanja u veljači

Koordinacija lokalnih stožera civilne zaštite otoka Krka donijela je preporuku da se privremeno zatvore javni prostori kao što su dvorane, kino dvorane, društveni domovi te otkažu veća okupljanja

Zbog trenutno nepovoljne epidemiološke situacije i ubrzanog širenja zaraze Covidom-19 i sukladno odluci Stožera civilne zaštite otoka Krka, otkazuju se planirana maškarana događanja u Općini Omišalj do kraja veljače uključujući Utrku kareta i Bljak fest.

Koordinacija lokalnih stožera civilne zaštite otoka Krka na sjednici održanoj 19. siječnja 2022. godine donijela je preporuku da se privremeno zatvore javni prostori kao što su dvorane, kino dvorane, društveni domovi te otkažu veća okupljanja. Ova odluka primjenjuje se od dana 01. veljače 2022. do promjene okolnosti sukladno odlukama nadležnih tijela.

“Iznimno nam je žao što ne možemo sprovesti zadane manifestacije jer Omišalj i Njivice dugo njeguju tradiciju maškara, a sve članove karnevalskih udruga Babani Omišalj i Omišjanski Babani smatramo vrijednim štovateljima naše tradicije te im poručujemo da ne klonu duhom. Njihovo doba će se vratiti!” kažu iz Turističke zajednice Općine Omišalj.

error: Content is protected !!