Održana završna priredba osmog razreda PŠ Vrh

Piše: Antonia Martinčić Hržić, prof.

U ponedjeljak 8.7. 2024. u 18 sati u dvorani PŠ Vrh održana je završna priredba osmog razreda.

Na početku priredbe prikazana je retrospektiva osmog razreda te smo imali prilike vidjeti slike osmog razreda kroz povijest. Zajedno smo se prisjetili početka njihovog putovanja. Retrospektivu su pripremile učenice Ema Kosić i Adrijana Bajčić.

Voditelji programa Dorotea Žužić i David Linardić najavili su čitanje najboljih radova učenika osmog razreda na temu „Kraj jednog putovanja“.

Učenice Tai Mršić (sastavak Doroteje Žužić), Ema Kosić i Ivona Prendivoj pročitale su svoje zanimljive misli. Nakon toga učenik Adrian Jurešić odsvirao je na harmonici tradicionalnu pjesmu „Otok od zlata“.

Najsvečaniji dio programa bio je podjela svjedodžbi, pohvalnica te knjiga nagrađenim učenicima. Knjige nagrađenim učenicima uručili su ravnatelj Serđo Samblić te gradonačelnik grada Krka Darijo Vasilić. Nagrađeni su učenici s prosjekom 4.8 u osmom razredu (Dora Bajčić, Ema Kosić i Tai Mršić) te učenici koji su sve godine prošli s odličnim uspjehom (Dora Bajčić, Ema Kosić i Tai Mršić). Posebnu novčanu nagradu grada Krka primila je učenica generacije Ema Kosić. Gradonačelnik se prisutnima obratio prigodnim govorom.

Nakon podjele svjedodžbi učenici osmog razreda iznenadili su prisutne učitelje ružama i poklonima. Također, predsjednica razreda Adrijana Bajčić darovala je zajedničku sliku osmog razreda školi te su se tako upisali u povijest škole u Vrhu.

Razrednica osmog razreda Antonia Martinčić Hržić održala je emotivni govor o učenicima osmog razreda.

Program je završen himnom osmog razreda „Moje zastave“ koju su učenici uvježbali s profesoricom Željkom Komlenac. Druženje se nastavilo u školskoj blagovaonici uz tortu i kolače.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji završne priredbe. Ispratili smo još jednu generaciju osmog razreda, ali zauvijek će ostati dio povijesti naše škole i naših sjećanja.

error: Content is protected !!