[FOTO/VIDEO] Neno Belan rasplesao publiku na otvorenju Festivala sladoleda u Njivicama

Već večeras na stage stiže i Minea sa nekim od svojih najvećih hitova, a slijede i koncerti grupe Venus, L’amour banda, Infinityja, Grooversa i DJ Tommyja, za garantirano sjajan party

Odličnom ponudom i pravim ljetnim partyjem ovoga je ponedjeljka u Njivicama započeo najslađi ljetni festival – Festival sladoleda, koji će tijekom čitavog tjedna mamiti sladokusce izvrsnim sladoledima i bogatim programom.

Odlično raspoloženje na njivičku je rivu već prve večeri festivala donio Neno Belan sa svojim Fiumensima i dobro poznatim repertoarom koji vole sve generacije, od najmlađih do najstarijih. Stojim na kantunu, Divojka sa juga, Dotakni me usnama, Ivona, Zar više nema nas – samo su to neki od hitova koji su obilježili četiri desetljeća bogate karijere jednog od najših najpoznatijih glabenika.

Osim glazbenih poslastica, Festival sladoleda već sedmu godinu za redom nudi, naravno, i sladoledne užitke i to od one najkvalitetnije vrste. Osvježavajuće poslastice u Njivicama se ovih dana nude na čak 18 punktova, a izdvojit ćemo 100% prirodan i ručno rađen artizanski gelato by aRoma Gelato Experience, craft sladolede Pri suncu by Nina Šarić, neizostavni Valle Losca sa izvrsnim home made sladoledima, zatim Ema ice cream, Di Mare Desserts… Aminess hotels & Resorts festivalu su se pridružili na čak šest svojih punktova na kojima će nuditi handmade ice cream Frozzie, a pripremili su i nešto posebno za sve ljubitelje kave – Affogato Morning Experience, uz zanimljiv glazbeni i animacijski program. Ne smijemo izostaviti ni lokalne proizvođače, kao što su Restoran Rivica, Bourbon, Stric, Vijon, Passage, Fontana i Fratelli.

Uz brojne sladoledne photo punktove koji se savršeno uklapaju u jedan od najljepših zalazaka na otoku, mališane kroz čitav tjedan u popodnevnim satima očekuju i animatori, radionice i ulični performeri, a već večeras na stage stiže i Minea sa nekim od svojih najvećih hitova. Sljedećih dana slijede i koncerti grupe Venus, L’amour banda, Infinityja, Grooversa i DJ Tommyja, za garantirano sjajan party.

Kako je bilo na koncertu Nene Belana i prvom od sedam dana Festivala sladoleda u Njivicama, provjerite u našoj foto galeriji i video javljanju.

Foto: Marijan Milotić/Bodulija.net
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!