Marina Punat Grupa ponovo zapošljava, ovoga puta u IT sektoru

Traži se osoba sa završenim studijem računalnog usmjerenja i iskustvom u administraciji operativnih sustava Linux, Windows, vSphere, uz postojeće iskustvo, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu

Jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca na otoku Krku, Marina Punat Grupa, ponovo zapošljava. Ovoga puta prilika za poticajno i izazovno radno okruženje pruža se u IT sektoru – konkretno, traži se djelatnik na radnom mjestu IT administrator/tehničar računalnog sustava.

Među ostalim, budući djelatnik bavit će se instalacijama, održavanjem i nadzorom mrežnih sustava, IT opreme i video nadzora, kao i podrškom klijentima i krajnjim korisnicima, a od njega se očekuje i izrada tehničke dokumentacije i ažurno vođenje evidencije o svim sustavima koje administrira.

Traži se osoba sa završenim studijem računalnog usmjerenja i iskustvom u administraciji operativnih sustava Linux, Windows, vSphere, uz postojeće iskustvo, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Smisao za timski rad, ljubaznost, proaktivnost i odlične komunikacijske vještine su obavezne odlike potencijalnog kandidata, a među prednostima navodi se iskustvo u radu s virtualizacijskim tehnologijama (vSphere, HyperV), pet ili više godina iskustva u administraciji operativnih sustava Linux, Windows, iskustvo u radu s bazama podataka, Ubiquit mrežnom opremom, Cisco IOS-om, instalaciji, konfiguraciji i održavanju raznih Linux servisa te izradi disaster recovery rješenja.

Marina Punat Grupa pritom potencijalnim kandidatima nudi ugovor o radu na neodređeno, puno radno vrijeme, s probnim rokom od 6 mjeseci, uz izvrsne radne uvjete, stimulativna primanja i mogućnost profesionalnog i osobnog razvoja. Ponude se primaju do 17. veljače 2023. godine putem e-maila info@marina-punat-grupa.hr ili na adresu Puntica 7., Punat.

“Oduvijek smo smatrali da su naša najveća vrijednost upravo kvalitetni ljudi, bez kojih niti jedan poslovni proces ne bi bio dovršen. Stoga smo neprestano u potrazi za odgovarajućim stručnim i motiviranim kadrovima, koji svoju karijeru žele graditi u specifičnoj branši nautičkog turizma”, ističe se iz Grupe.

Svi detalji oglasa za posao dostupni su na službenim stranicama Marina Punat Grupe, OVDJE.

error: Content is protected !!