Predavanje Kristine Ercegović: Kako zarađivati od onoga što voliš

Predavanje donosi dugogodišnje Kristinino iskustvo u poslovnom i poduzetničkom svijetu – kako osmisliti i razviti vlastito poslovanje, ali i kako pritom ne izgorjeti

Kristina Ercegović, EMBA – serijska poduzetnica, osnivačica i direktorica portala Žene i novac, poslovna savjetnica za male poduzetnike, autorica knjiga o poduzetništvu i predavačica na temu poduzetništva, ovoga tjedna će na Krku održati predavanje s temom “Kako zarađivati od onoga što voliš”, u suradnji s Udrugom Žene za otok.

Predavanje će se održati u srijedu 7. prosinca u 17 sati, u prostoru Kina Krk.

Kristina Ercegović rođena je 8. veljače 1976. u Zagrebu. Diplomirala je marketing 1998. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i 2008. završila Executive MBA u poslovnoj školi Cotrugli. 2010 završila je NLP Leadership Akademiju, a 2013. i NLP Leadership Master te Advanced Program in Business, jednogodišnji program kao odabrana stipendistica Instituta za inovacije.

Od 2010. vodi vlastitu tvrtku Zaokret u sklopu koje projektom Business Caféa umrežava i educira male poduzetnike, savjetujući ih kako da pokrenu, izgrade i prodaju svoj biznis bez da pritom izgore, te redovito piše kolumne, knjige i vlastiti blog, a od 2019. pokrenula je i vodi portal, konferenciju, radionice, retreate i VIP klub Žene i novac.

Ono što ovo predavanje nudi zasigurno je dugogodišnje Kristinino iskustvo u poslovnom i poduzetničkom – svijetu kako osmisliti i razviti vlastito poslovanje, ali i korisni životni savjeti, kako pritom ne izgorjeti. Edukacija je besplatna u okviru projekta Aktivne otočanke koji financira Grad Krk i Primorsko-goranska županija.

error: Content is protected !!