Stolnotenisačima OŠ Malinska-Dubašnica prvo mjesto na županijskom prvenstvu

STK Malinska-Dubašnica može se pohvaliti da je okosnica stolnog tenisa u školskom sportu na području PGŽ

U Malinskoj je ovog utorka održano Županijsko prvenstvo školskih sportskih društava osnovnih škola Primorsko goranske županije u stolnom tenisu, na kojem su mladi članovi STK Malinska-Dubašnica postigli sjajne rezultate.

“Naši su se mladi članovi kluba natjecali u muškoj i ženskoj ekipi OŠ Malinska-Dubašnica. Obje ekipe osvojile su prvo mjesto i na taj način su se kvalificirale na državno prvenstvo. Čestitke svima na ostvarenim rezultatima, a i njihovim trenerima na očito odlično odrađenom poslu”, poručili su iz STK Malinska-Dubašnica.

“Uzmemo li u obzir da su naši dečki prošli tjedan, u ekipi Srednje škole za elektrotehniku i računalstvo iz Rijeke, također osvojili prvo mjesto i plasirali se na državno prvenstvo, možemo se pohvaliti da je naš klub okosnica stolnog tenisa u školskom sportu na području PGŽ”, kažu iz kluba.

Samo nekoliko dana ranije, 5. veljače u Vrsaru je održano i Ekipno prvenstvo PIG regije za mlađe kadetkinje, mlađe kadete, juniore i juniorke, a krčki stolnotenisači natjecali su se u kategorijama mlađih kadetkinja i juniora.

“U kategoriji mlađih kadetkinja naša je ekipa zauzela 1. mjesto. Za ekipu su nastupile Laura Šakić, Lana Bogović i Leona Šantić. Ovim rezultatom izborile su nastup na državnom prvenstvu za mlađe kadetkinje, koje će se održati početkom ožujka u Varaždinu. U kategoriji juniora naši su dečki osvojili 3. mjesto. Za ekipu su nastupili Adrian Šantić, Adrian Šakić, Matija Strilčić i Ivan Bogović”, objavili su tada iz kluba.

Čestitke svima na ostvarenim rezultatima!

error: Content is protected !!